020 426 03 00

 Contact

Image Skincare

Salesvaardigheden van Image Skincare professionals verbeteren.

Image Skincare

De opdracht:
Hoe kan Neuro Sales helpen alle professionals die bij onze salons werken hun salesvaardigheden dusdanig te verbeteren dat er meer producten verkocht worden. Dit was de vraag vanuit Image Skincare; het prachtige cosmeticahuis dat zijn producten exclusief via schoonheidssalons aanbiedt. Daarnaast wilde Image Skincare met het aanbieden van deze trainingen hun partnership met de salons intensiveren.

Image Skincare heeft voor PSfm Traint gekozen vanwege de jarenlange ervaring in de cosmetica wereld. Zo konden de professionals al hun vragen over de specifieke doelgroep direct beantwoord krijgen. Daarnaast sluit Nero Sales perfect aan op de verkoop van cosmetica waarbij emoties een grote rol spelen.
 
Training:
De trainingen aangeboden door Image Skincare vonden plaats op verschillende  locaties in het land. Hierdoor konden alle Professionals, zowel uit België als uit Nederland, hun reistijd zo beperkt mogelijk houden.  

Tijdens de training kregen de Professionals, met veel praktijkvoorbeelden, mee hoe je keuzes van klanten kunt sturen en positief beïnvloeden door middel van Neuro Sales. ​ Met deze nieuwe kennis stellen wij ze in staat hun resultaten te behalen en te overtreffen.

Borging:
Om ervoor te zorgen dat de Professionals van Image Skincare de opgedane kennis goed kunnen toepassen en zich hierin verder kunnen ontwikkelen is ervoor gekozen om een strategisch leertraject in te zetten. Dit houdt in dat zij aan meerdere trainingen deel kunnen nemen met een oplopend niveau, zodat er een intensieve samenwerking ontstaat tussen Image Skincare en hun Professionals.

Benieuwd  wat wij met Neuro Sales voor jou kunnen betekenen?

Meer Informatie?

Stuur Marion van der Geest een e-mail

Of bel haar direct: 020 426 03 00