NESPRESSO

Het trainingsprogramma zorgt ervoor dat de trainers en coaches exact weten wat er goed gaat en waar we nog hulp kunnen bieden om de sales resultaten positief te beïnvloeden. 

Nespresso Trade Academy

De opdracht:
Nesspresso heeft PSfm Traint gevraagd om de volledige onboarding te verzorgen voor alle bestaande en nieuwe Nespresso Sales Promotors. Hiervoor is de Nespresso Trade Academy ontwikkeld welke bestaat uit een on en-offline deel. 

Training:
Deze twee trainingsmethoden sluiten volledig aan op de leerbehoefte van de huidige generatie. Dit bevordert de betrokkenheid van een Sales Promotor en zorgt er daarnaast voor dat deze altijd volledig op de hoogte is van alle Nespresso trainingsupdates en nieuwsberichten. 

Om de Sales Promotors klaar te stomen een perfecte Nespresso beleving te creëren maken wij gebruik van onze nieuwe standaard in trainingen. Neuromarketing technieken vertaald naar sales. Neuro Sales.

Borging:
Het online gedeelte van de Trade Academy bestaat uit de BE-Academy platform. Hierop staan e-learnings en micro learnings. Deze ondersteunen de fysieke trainingen en bevat een loyalty programma voor de Nespresso Sales Promotors. PSfm Traint verzorgt de content voor dit platform om te motiveren en te inspireren en zo retentie te maximaliseren. 

Wil jij ook een eigen Trade Academy waarmee Sales Promotors hun eigen succes kunnen definiëren, waar en wanneer ze willen?

Meer Informatie?

Stuur Marion van der Geest een e-mail

Of bel haar direct: 020 426 03 00