Nespresso

Het trainingsprogramma zorgt ervoor dat de trainers en coaches exact weten wat er goed gaat en waar we nog hulp kunnen bieden om de sales resultaten positief te beïnvloeden. 

Nespresso Trade Academy

Nespresso heeft PSfm Traint gevraagd om de volledige Nespresso on- en offline training te verzorgen voor alle bestaande en nieuwe Nespresso Coffee Advisors.  
 
De Nespresso Trade Academy bestaat uit diverse onderdelen en de trainingsmethode sluit volledig aan op de leerbehoefte van de huidige generatie. Hierdoor is de Coffee Advisor volledig betrokken en altijd op de hoogte van de laatste Nespresso- en trainingsupdates. 

Om de Coffee Advisors klaar te stomen om de perfecte Nespresso beleving te geven maakt PSfm Traint gebruik van onderstaand leer-, trainings- en coachingsprogramma. 
1. Er wordt gestart op het online platform “De Nespresso Trade Academy” gevuld met in-house gemaakte content door PSfm Traint. O.a. interactieve e-learnings en v-learnings. 
2. Face to face “Nespresso Onboarding” op het PSfm kantoor in Amstelveen. 
3. Een tweede face to face “Nespresso Basic Academy” training op het PSfm kantoor in Amstelveen. 
4. Meeloopdag met een ervaren Coffee Advisor op locatie voor 1-1 peer-to-peer coaching. 
5. Meerdere face to face coach bezoeken om modules als; “omgaan met weerstand” & “closing the deal” te behandelen. 
6. Een online “continious en spaced micro-learning” op zowel kennis en skills niveau via Sociale kanalen en de Nespresso Trade Academy.

Het trainingsprogramma zorgt ervoor dat de trainers en coaches exact weten wat er goed gaat en waar we nog hulp kunnen bieden om de sales resultaten positief te beïnvloeden. We luisteren goed naar de wensen van de Coffee Advisors en doen aanpassingen waar nodig. Hierdoor blijven de Coffee Advisors enthousiast en gemotiveerd om zich volledig in te zetten voor Nespresso & PSfm.

Meer Informatie?

Stuur ​Marion  een e-mail

of bel haar 020 426 03 00