Samsung

De Samsung Campus is veel meer dan alleen een training. 

Samsung Campus

De Samsung Campus is veel meer dan alleen een training. Het is een volledig leerpad wat iedereen volgt gedurende de hele loopbaan als Samsung promotor voor PSfm. De Campus bestaat uit een aantal on- en offline modules. 

In samenwerking met Samsung worden de kandidaten voorzien van al de benodigde kennis en vaardigheden om als Samsung Promotor te gaan werken. Tijdens de onboarding staan o.a. centraal; waarom heb je voor Samsung gekozen? Wat zijn de kernwaarden van Samsung? Hoe zet je de GALAXY verkoopmethode in om op de juiste manier jouw sales te verhogen? 

Tijdens de werkzaamheden loopt de Samsung Campus gewoon door en zijn er aanvullende modules om nog meer te focussen op punten waar de Samsung promotor  extra aandacht nodig heeft. Daarnaast is er ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kijken we met elkaar naar de competenties waar de Samsung promotor  nog beter in wil worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan cross- en upselling. De  productkennis wordt altijd up-to-date gehouden door de online Samsung S-Academy waar iedere Samsung Promotor toegang tot heeft.

De Samsung Campus is een volledig programma en biedt de Samsung Promotor alles om te excelleren in zijn of haar werk!

Meer Informatie?

Stuur Marion een e-mail

of bel haar 020 426 03 00